Nu GRATIS verzending bij iedere bestelling!

Over ons

Wij zijn zes studenten die de opleiding Ondernemerschap & Retail Management volgen aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Wij worden opgeleid tot zelfstandig ondernemer of zelfstandig ondernemend manager. Wat hier dus nauw bij aansluit is het opzetten van een eigen onderneming. Uit deze gedachte is TheBagProtector ontstaan: zes jonge ondernemers die aan het begin van hun carrière staan en alles willen toepassen wat zij op hun opleiding leren. 

Niels Meijer: 
Hoi! Ik ben Niels Meijer, 22 jaar oud en ik woon in de mooie studentenstad Nijmegen. Binnen TheBagProtector houd ik mij vooral bezig met het schrijven van webteksten, blogs en bied ik mijn helpende hand waar nodig. Ondernemen is iets waar ik mij pas sinds kort mee bezig houd maar waar ik onwijs veel energie uit haal. Ik leer steeds meer en meer waardoor mijn enthousiasme alleen maar groter wordt! 

Kayleigh Rijkaart van Cappellen:
Mijn naam is Kayleigh Rijkaart van Cappellen. Ik ben 19 jaar en eigenaar van TheBagProtector. Ik wil later graag een eigen bedrijf opzetten omdat ik het leuk vind om voor mij zelf te werken en eigen concepten te bedenken en op te zetten. Binnen TheBagProtector richt ik mij het liefst op de promotie. Dit vind ik het leukste onderdeel, maar op andere gebieden help ik ook graag mee.  

Luca van Brandenburg:
Ik ben een 20 jarige student die mede-eigenaar is van TheBagProtector. Ik houd mij vooral bezig met de back-end van het bedrijf. Zo kan je mijn posts op social media zien. Verder wordt de website door mij bijgewerkt en onderhouden. De motivatie ligt vooral bij het zien van een prachtig online eindproduct. 

Nick Brouwers:
Hoi! Ik ben Nick Brouwers en ik ben 25 jaar oud. Binnen TheBagProtector houd ik mij vooral bezig met het productieproces. Hierbij kun je dus denken aan het kiezen van de juiste materialen, contact met de leveranciers en meedenken over desings en het ontwerpen ervan. Wat mij enthousiast maakt over ondernemen is het verbinden van mensen en producten om een leuk eindproduct te creëren.

Milan Jaspers:
Hey, ik ben Milan 21 jaar oud. Ik werk samen met mijn collega’s aan de fantastische onderneming TheBagProtector. Ik houd me vooral bezig met de sales en communicatie. Ik ben gestart met ondernemen vanuit mijn opleiding en vind het super leuk dit avontuur aan te mogen gaan.

Laura Erren: 
Hai, ik ben Laura Erren en ben 20 jaar jong. Ik streef ernaar om later ons familiebedrijf over te nemen. Hiervoor wil ik eerst mijn eigen weg vinden in de economische wereld. Binnen TheBagProtector schrijf ik de webteksten en ben ik de contactpersoon met onze leverancier. Ondernemen zit in mijn bloed en ben nieuwsgierig wat ik nog allemaal mag/kan leren.

Shopping cart

0

No products in the cart.